DARILO ZA NOVOROJENČKE – COKN POKN BLUE

25.00

  • IZDELANA V SLOVENIJI
  • VODOODPORNA
  • VEČNAMENSKA
  • Primerna za DARILO ob rojstvu otroka

9 na zalogi

Opis

Darilo za novorojenčke je najlepše presenečenje novopečeni mamici. Poleg občutka radosti, ob prihodu novega člana v družino, prinaša tudi občutek podpore in ljubezni. Darilo za novorojenčke je vedno več kot le izdelek, ampak ostaja večni spomin. S čudovito gesto toaletne torbice Cokn Pokn, bo novopečena mamica lahko obeležila prve spomine s svojim novorojenčkom. 

Toaletna torbica Cokn Pokn Blue je prava izbira za vse, ki želijo podariti prav posebno darilo mamicam ob prihodu novega člana. Izdelana je iz trpežnega PVC platna, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je narejena in potiskana iz najkvalitetnejših materialov, kar pomeni, da bo torbica ohranila svoj sijaj tudi ob stiku z vodo.

Na zadnjo stran toaletne torbice se z alkoholnim flomastrom napišejo rojstni podatki (ime, priimek, ura, teža, datum, velikost, porodnišnica)

Ta toaletna torbica je popolna rešitev za shranjevanje otroške kozmetike in ostalih osebnih stvari (planičk). Njeno živahno oblikovanje in funkcionalnost jo naredita primerno za uporabo tako doma kot na počitnicah ob morju.

Najboljše od vsega pa je, da je ta torbica vodoodporna. Njena vodoodporna zasnova bo poskrbela, da bo vsebina torbice ostala suha in zaščitena.

V naši ponudbi lahko najdeš tudi toaletke, ki so lahko zelo lepo darilo mamici. Na voljo pa je tudi Cokn Pokn Pink namenjena za punčke.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino